Børn under et æbletræ i Pederstrup

Skoleåret 2018/19 er igang!

Både dagtilbud og skoler har booket rekord mange forløb

Sommeren er forbi og vi oplever rekord stor interesse fra både skoler og dagtilbud. Vi forventer at perioden august til december 2018 bliver det travleste halvår i Skoletjenesten Pederstrups korte levetid. 

Uge 33 kickstarter skoleåret 

Mandag den 13. august var en gruppe børn fra Børnhuset Kærlodden forbi Møllemosen i Måløv, hvor de fiskede krible krable dyr. Dagen efter var de to første skoleklasser forbi Pederstrup. En 5. klasse fra Skovvejens Skole afd. Vest undersøgte livet i et af Pederstrups vandhuller, mens en 4. klasse fra Baltorpskolen afd. Rugvænget teste klassens samarbejdsevner i forløbet Trivselsdag.

Onsdag den 15. august er Skoletjenesten Pederstrup naturligvis repræsenteret ved den 1. årlige speeddating mllem skoler, foreninger, kulturinstitutioner og eksterne læringsmiljøer i Ballerup Kommune. Vi forventer at tale med en lang række lærer, pædagoger og ledere om, hvad en skoletjenesten kan tilbyde dem og hvad de ønsker sig de kommende år. Vi præsentere et par nye tilbud, som vil være tilgængelige i første halvår af 2019.

Stor efterspørgsel

Som nævnt er der stor intesse for læringstilbud til både dagtilbud og folkeskolerne. Det betyder at vi er meget tæt på at melde udsolgt på skoleforløb i perioden august til december 2018, hvorfor man skal være hurtig for at booke en af de få ledige resterende tider. I skrivende stund er der ledige tider til byvandringer, Evolution og Revolution og Kulturfagsprøven. Find de rette forløb her. Pt. forventer vi at have tæt på 130 klasser igennem 120 enkeltstående forløb frem til jul.

Også aktiviteter til dagtilbudende forsvinder hurtigt. Læs mere om mulighederne her og kontakt naturformidler Lisa Tornberg for mere information og booking af forløb: lito@balk.dk eller 29 42 79 76. Træffetid: Mandag og onsdag fra 9-13.

Seneste nyheder