logo Skoletjenesten Pederstrup

CORONA-UPDATE vedr. 5.-9. klasse fra 15. marts

Planlagte forløb kan gennemføres og bålhuset står til rådighed.

Som følge af den seneste lempelse af restriktioner i forbindelse med pandemien, så kan planlagte læringsaktiviteter for 5.-9. klasse gennemføres fra 15. marts 2021.
Lærere der har booket forløb modtager hhv. 10 og 1 dag før en reminder pr. mail. Er det ikke muligt eller ønskeligt at gennemfører forløbet, så kan det aflyses pr. mail eller telefon.

Undervisning i Pederstrup på egen hånd (5.-9. klasse)

Skoler er meget velkomne til at gennemføre den ugentlige skoledag i Pederstrup. Ønsker I at benytte bålhuset eller andet, så skriv til skoletj-pederstrup@balk.dk eller ring til Janus Clausen: 21 19 33 27.
Bemærk at der er mange mennesker i landsbyen i øjeblikket - også i dagtimerne på hverdage. Vis derfor hensyn, bl.a. hvis I ønsker at besøge Grantoftegaards stalde.

Aktiviteter til dagtilbud og 0.-4. klasse

Alle øvrige aktiviteter til dagpleje, dagtilbud og 0.-4. klasse gennemføres som planlagt.
Der tages forbehold for ændringer i aktitiviteterne - vi tilpasser hele tiden vores aktiviteter, således at de imødekomme de gældende regler og henstillinger fra myndighederne.

Tiltag på børne- og ungeområdet for Ballerup Kommune kan læses her.

Restriktioner gældende ved læringsaktiviteter

  • Ved aktiviteter indendørs på Ryttergården og i staldene på Grantoftegaard skal alle over 12 år (elever, såvel som voksne) bære mundbind eller visir når de står eller går.
  • Formidlere hos Skoletjenesten Pederstrup bærer mundbind eller visir ved indendørs aktiviteter.
  • Materialer rengøres/sprittes mellem aktiviteter.
  • Formidlere hos Skoletjenesten Pederstrup opfordres til at lade sig teste på lige fod med det øvrige pædagogiske personale i Ballerup Kommune.

Læs mere om den aktuelle situation i Ballerup Kommune her.

Seneste nyheder