illustration solsystemet

Booking i foråret 2020

Det er ikke muligt at booke til resten af dette skoleår. Eventuel erstatning for aflyste forløb kan ske ved at kontakte Skoletjenesten Pederstrup.

Alle læringsaktiviteter hos Skoletjenesten Pederstrup er aflyst til og med den 17. april.

Alle berørte lærer og pædagoger er orienteret direkte pr. mail.

Vi forventer at kunne tage klasser ind hurtigt efter en genåbning, dog ikke med dags varsel.

 

Ingen nye bookinger til resten af skoleåret

Som en konsekvens af aflysningerne, så er det ikke muligt at booke nye forløb resten af skoleåret.

Til gengæld vil vi bestræbe os på at kunne erstatte så mange aflyste forløb som muligt. Vi kan desværre ikke erstatte alle aflyste forløb.

 

Har du fået aflyst et eller flere forløb som du ønsker at gennemføre i dette skoleår, så skal du kontakte os pr. mail skoletj-pederstrup@balk.dk.

 

Aflysning af forløb efter genåbningen – med og uden faktura

Når vi igen kan gå i skole og udbyde læringsforløb, så vil det resten af skoleåret være muligt at aflyse forløb indtil 48 timer før forløbets start.

Normalt er der et gebyr ved aflysning mindre end 10 dage forinden et forløb, men det er altså ændret til 48 timer.

Vi forventer at en del lærere og pædagoger løbende vil revidere deres lærerplaner, hvilket vi har stor forståelse for. De 48 timer skal sikre os, at vi ikke har forberedt et forløb der aflyses med meget kort varsel.

 

NB! Aflysninger der ikke sker på baggrund af sygdom eller akutte forhindringer indenfor 48 timer af forløbets start vil fortsat blive afregnet til 250 kr./timen.

 

15 % er aflyst

Vi har til dato aflyst 41 læringsforløb som følge af Covid-19, svarende til ca. 15% af skoleårets samlede, forventede antal afviklede forløb. Tallene dækker perioden 12. marts til 17. april.

Vi forventer at måtte aflyse flere forløb som følge af myndighedernes anvisninger, ligesom vi forventer aflysninger fra lærere og pædagoger.

 

Booking for 2020/21

Vi bruger hjemmearbejdstiden til at forberede os på skoleåret 2020/21. Lærere og pædagoger vil derfor i løbet af foråret kunne finde forløbsbeskrivelser for de kommende år på vores hjemmeside – de kommer til løbende.

 

Booking forventes åbnet den 1. juni kl. 12.00 via www.skoletj-pederstrup.dk. Mere info følger.

Seneste nyheder