Falkoner med rovfugl

Ballerup Børnekulturfestival er slut

2019 blev et flot år for Ballerup Børnekulturfestival med mere end 10.000 deltagere.

Årets tema for Ballerup Børnekulturfestival var "Skoven og jagten". Mere end 10.000 børn og voksne tog del i festivalen i dagtilbud, på skoler, i foreninger, på kulturinstitutioner og hos Skoletjenesten Pederstrup.

For Skoletjenesten Pederstrup blev det nogle hektiske uger og måneder fra sommer- til efterårsferie, som var den periode festivalen forløb i. Med 6 nye læringstilbud til dagtilbud og skoler, samt deltagelse ved det store høstmarked i Pederstrup, har vi inviteret børn og unge med ud i naturen, og bl.a. fortalt historien om dengang Frederik den 2. og Christian den 4. havde et jagthus. Til den historie fik vi lavet os en film, som du kan se her.

Deruover legede børnehaverne kybskytter, mens mellemtrinnet var med på jagt efter duer og rådyr, sammen med jægeren Nikolaj Hjortj der til dagligt underviser på Måløvhøj Skole afd. Østerhøj.
Og så havde vi en stor gruppe børn fra børnehaver og skolerne med til falkoneropvisninger med falkoneren Frank Skaarup i Pederstrup, Måløv Naturpark og Harestrup Ådal.

I alt deltog 1.981 børn og unge i Skoletjenesten Pederstrups aktiviteter i forbindelse med årets Ballerup Børnekulturfestival.

Seneste nyheder